Primul curs de Onco-Nutriție si Onco-Fitoterapie din România

Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit
Ediția 6 începe în 4 Martie 2022

Învață să mănânci sănătos.
Am învins cancerul !

Vestea că ai cancer te-a debusolat?

Și eu am avut cancer și am stat pe holurile spitalelor ca și tine, dar am învins cancerul, acum sunt doar o fostă pacientă oncologică vindecată.
 
Vreau să te învăt și pe tine cum să învingi cancerul prin
metoda naturală Detox Nutri Fit.
 
La curs vei afla ce alimente să consumi în lupta anti-cancer și ce alimente și suplimente sunt strict interzise.
 
Vei învăța să îți faci propriul meniu anti-cancer si propriul protocol anti-cancer.
 
Prin metoda naturală DETOX NUTRI FIT facem ca organismul să atace direct celula tumorala, să distrugă protectia  de fibrină a tumorii, să distrugă vasele de sânge care alimentează tumora, să retrezească limfocitele LT killer si NK natural killer care sunt responsabile cu eliminarea celulelor canceroase.
 

Atunci când suntem  bolnavi,  epuizați și confuzi, ne întrebăm: ”Unde am greșit? Am făcut tot ce trebuia?”

Dacă nu ai timp să citești toate informațiile  găsești în josul paginii foto cu analizele mele, modulele cursului  și părerile cursanților anteriori. Avem cursanți care au făcut acest curs  de trei ori atât de mult le-a plăcut…

Crezi că boala ta este incurabilă?

Suntem mânați de frici și de griji în loc să urmăm, cu mult CURAJ, ceea ce ne dorim cu adevărat: VINDECAREA.
 
Dar dacă vrem cu adevărat să ne vindecăm, avem o șansă, nu accepta nici un prognostic negativ din partea doctorilor.
 
Ne putem creea destinul și putem întoarce soarta în favoarea noastră.
 
Nu îți propun să te învăt despre toate metodele actuale de vindecare ale cancerului, ci vreau să îti explic doar metoda prin care eu am învins cancerul.
 
Știu că nu ai timp pentru încercari, știu prin ce treci, așa că vreau să câștigi timp în lupta cu boala și să fii optimistă.
 
Vreau să-ți spun tot ce am făcut eu, ce am mâncat, ce nu am mâncat, ce suplimente am luat, cum am gândit, cum am învins deznădejdea.
 
Îți voi face o sinteză pe înțelesul tău a multor studii, cărți si articole care m-au ajutat să înving cancerul.
 
Sincer, cursul nostru nu este pentru toată lumea. Este pentru cei care au încredere în corpul lor și în puterea lui de vindecare și de regenerare.
 
Considerăm că vei beneficia de pe urma acestui curs, așa că ți-am trimis această invitație specială prin care poți solicita înscrierea la curs.
 
 

Cum am aflat că am cancer

Acest curs te poate ajuta să învingi cancerul

Dacă îti doresti cu adevarat să te vindeci !

Povestea mea …În anul 2014 am fost diagnosticată  cu cancer seros de grad înalt, cu un Ki  67  de 60% (conform foto acte anexate mai jos în galeria foto, bilet externare și analize  din 2014 până în  prezent). 

Totul a început cu un simplu vis, așa că te rog sa fii atent/ă la orice semn primești.

Într-o noapte m-am visat pe holurile unui spital în care strigam în disperare, plângand :

 ,,- Doctor, Ciuvică! Doctor, Ciuvică! ‘’ era o zi de sâmbăta. A doua zi am avut ca musafiri niște  prieteni din vecini care ne-au anunțat că urmează să aibă al doilea copil, o fetiță si că va naște cu ajutorul doamnei doctor Ciuvică de la maternitatea Polizu.

Uimită de numele doamnei doctor , i-am spus soțului meu că este un semn că trebuie să merg la spital .

Luni dimineață eram deja la doamna doctor Ciuvică și mi-a descoperit tumora.

Îmi aduc aminte ca și azi cum așteptam rezultatul ecografiei pe hol având doar două opțiuni: sarcină extrauterină sau o  tumoră.

Vestea a venit ca un trăznet, toată viața mi-am dorit să fiu sănătoasă și de aceea devenisem vegetariană de 20 de ani, aveam un regim de viată sănătos, nu aveam motive să mă îmbolnăvesc. (așa credeam atunci)

Eram total bulversată , speriată și îngrozită.  Atunci am început să mă rog.

Mi-am sunat părintele duhovnic, am primit încurajări si sfatul de a mă lăsa în voia Lui Dumnezeu cu încrederea că totul va fi bine.

Mi s-a  descoperit la ecografie o tumoră de 14 cm. Eu făceam anual ecografii și cu un an înainte aveam un simplu chist de 1-2 cm, pe care-l aveam de mai mulți ani. Nu am avut ca simptome decât faptul că mi-a venit de două ori în aceeași lună ciclul menstrual și eram puțin balonată.

Doctorița m-a sfătuit să mă operez de urgență. Am început să caut doctori chirurgi și așa am ajuns marți dimineața  la ora 8 , la  doctorul  profesor Peltecu de la spitalul Filantropia.

Pe holul spitalului erau foarte multe femei care așteptau să fie internate și operate sau să nască.

Și  cum nimic nu este întâmplator, primul loc disponibil pentru operație era pe data de 7 februarie 2014, zi care coincide cu praznicul Sfântului Partenie vindecătorul de cancer.

În acea zi s-a întâmplat deja prima minune, întrucât la ieșirea din operație domnul profesor Peltecu mi-a spus că deși semnasem că sunt de acord pentru histerectomie totală, nu știe de ce, dar a extirpat doar tumora de 14 cm împreuna cu  ovarul drept,  nescotând nimic altceva. 

Părea o minune cu două tăișuri întrucât riscul de extindere și de recidivă era mult mai mare. Raportul histopatologic arăta ca am cancer seros de grad înalt.

Bineînțeles că oncologul mi-a prescris să fac chimioterapie și să nu rămân însărcinată în următorii ani. Aveam 35 de ani atunci și îmi doream să rămân însărcinată, nu îmi puteam permite să mai aștept încă câtiva ani. După discuțiile cu soțul meu, am decis să nu fac chimioterapie, ci să căutam cauza care a dus la îmbolnavirea mea. De aici au început toate studiile si căutările nostre medicale.

Am reușit  să mă vindec de cancer fără să fac nici măcar o ședință de chimioterapie sau radioterapie. 

Fiind nutriționist, m-am specializat împreună  cu soțul  meu în nutriție oncologică și fitoterapie oncologică.

În ultimii ani am citit multe studii, cărți  și  am urmat un program foarte strict de Onco-Nutritie și Onco-Fitoterapie si am reusit sa producem suplimentul ONCO-DETOX care contine 17 plante care m-au ajutat in lupta anticancer, am obtinut toate avizele necesare. Am produs si un produs care scade glicemia DIA – DETOX si un supliment care ajuta in osteoporoza si nu permite cancerului sa metastazeze in os : OSTEO-DETOX.

Am devenit  pionieri în Onco-Nutriție si Onco-Fitoterapie , fiind primii care am abordat nutriția dintr-un alt unghi, nevoiți fiind de frica de moarte, deoarece soțul meu nu accepta să mă piardă și să plec din lumea aceasta. 

Dragostea noastră a făcut posibilă existența acestui curs azi pentru tine, din dorința ca tu să știi tot ceaea ce știm si noi.

Așa  a luat naștere metoda                                    <<Detox Nutri Fit  >>  prin care eu m-am vindecat de cancer și pe care vreau să o cunoască toți  oamenii  lipsiți de speranță, care au nevoie de ajutor și care nu au timp să citească studii și să încerce diferite metode de prin ziare și internet care se bat cap în cap. 

Când ești în criză de timp, când fiecare zi poate însemna pierderea bătăliei , nu ai timp  de teste, ai nevoie de o metodă care  să știi că funcționează și că te poate ajuta rapid, sigur și eficient . 

Știm ce înseamnă cancerul și teama de moarte care apare odată cu  diagnosticarea , dar acum după șapte ani, avem puterea să vă încredințăm că această boală nu este o boală mortală.

Știu ce simți, am trecut și eu prin aceeași experiență  și vreau să-ți spun că nu ești singur/ă , noi suntem alături de tine.

Metoda Detox Nutri Fit constă în a acorda toată atenția corpului și nu cancerului, tratăm cauza,  nu efectul, printr-o metodă naturală fără efecte adverse. 

Considerăm că vei beneficia de pe urma acestui curs, așa că ți-am trimis această invitație specială prin care poți solicita înscrierea la curs. 

Doar câțiva oameni știu de acest curs și chiar mai puțini sunt conștienti de informațiile valoroase pe care le oferă.

La 8  ani de la vindecarea mea declarată de doctori si după vindecarea si a altor prieteni de familie, am luat hotărarea să înfiintăm o clinică de medicină alternativă, doar din dorința de a ajuta, deoarece ne simțim datori ca tot ceea ce știm să spunem si altora.

La clinică nu putem ajuta decât un numar restrâns de oameni, dar prin intermediul acestui curs vom putea ajuta un număr nelimitat de oameni care au nevoie de informații reale de calitate.

Mergând pe un drum cunoscut, ghidat de noi, ajungi în siguranță la destinație.

Câștiga timp în lupta cu boala. Peste tot sunt informații pro si contra despre anumite terapii si cu cât citești mai mult cu atât ești mai debusolat/ă și nu mai știi ce să alegi.

Lasă-te ghidat de noi. Lasă-ne să îți fim mentori ca să câștigi timp în lupta cu boala ta.

Ce este cursul și cum se va desfășura

Ce îți propunem noi, care este soluția noastră concretă?

Află metoda prin care eu m-am vindecat de cancer

Ca să fim alături de tine în călătoria vindecării tale am realizat pentru tine primul curs  de Onco-Nutritie și Onco-Fitoterapie din România cu informații inedite.

Te invităm într-o călatorie de 6 saptămani alături de noi în care o să îți dăm 100% din toate informațiile acumulate de noi.

Te invităm să parcurgi o structură clară și testată care a avut rezultate (vezi foto analize cursanți atașate în galeria foto de mai jos).

Începem cursul                         

Vineri  4 Martie 2022                                           de la ora 19 cu primul webinar live. 

Timp de 6 săptămâni ne vedem în fiecare vineri  LIVE.

Cursul nostru   este un curs online experiențial și transformațional format din  6 webinarii online  LIVE cu o durată de 2 ore fiecare.

În fiecare vineri de la ora 19:00 ne vom  întâlni online într-un webinar și îti vom putea răspunde la întrebări.

Vei primi misiuni concrete pe care tu va fi nevoie să le realizezi.

Cursul nostru este ușor de parcurs și pe înțelesul tău.

Îți propunem metoda DETOX NUTRI FIT prin care eu m-am vindecat de cancer.

Este o metodă naturală de tratament fără reacții adverse.

Noi vom fi mentorii tăi și te vom ghida pe tot parcursul cursului.

În acest curs vei învăța să îți faci propriul meniu anti-cancer si propriul protocol anti-cancer.

Vei învăta:

-rețete delicioase și rapide anti-cancer

-să faci pâine anti-cancer de casă în doar 5 minute cu o rețetă unică instant.

– secretul unor salate delicioase.

– să faci sucuri naturale anti-cancer.

Îți va crește exponențial entuziasmul, optimismul , încrederea în vindecarea ta și buna dispoziție printr-un nou stil de viață.


Înscrie-te la curs ! Apasă butonul roșu de mai jos ! Dacă întâmpini probleme la înregistrare sună și te ghidăm pas cu pas
Tel: 0770.962.750 L-V 9-17

Daca vrei sa achiti cursul la banca prin transfer bancar:
RO 07 INGB 0000 9999 0809 8830
SC DETOX NUTRI FIT SRL
CUI 39149548

          

Despre noi

Găsește-ți mentorii potriviți care să te ghideze în tratamentul oncologic
Despre ANNEMARIE VĂDUVA

,,Sunt Annemarie Văduva, fostă pacientă oncologică vindecată , mamă,  soție, nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Psiholog, autor al cărții ,,Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit”, formator,  co-fondator al metodei  DETOX NUTRI FIT de restabilire a sănătătii întregului corp și navigator de pacienti oncologici în formare.

Nevoia de a dezvolta această metodă a apărut odată cu diagnosticarea mea cu o tumoră ovariană malignă de 14 cm.

Am învins cancerul prin această metodă naturală pe care si tu poti să o urmezi. 

Noi îti vom fi alături pas cu pas. Stim că timpul este esential si că orice secundă contează în lupta cu cancerul.

Cancerul poate fi învins !

Despre noi

Găseste-ți mentorii potriviti care să te ghideze în tratamentul oncologic
Despre MARIUS VĂDUVA

,,Sunt Marius Văduva, tată, soț , Onco-Fitoterapeut, nutriționist specializat în nutriție oncologică, navigator de pacienți oncologici curs pilot și co-fondator al metodei DETOX NUTRI FIT , autor al cărții ,, Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit”.

Primul meu pacient a fost chiar soția mea diagnosticată cu cancer. Nu puteam concepe să o pierd. Odată cu vindecarea ei mi-am dorit să ajut și alți oameni.

În ultimii ani ne-au trecut pragul clinicii peste 4.000 de pacienți cu diverse probleme de sănătate. Am tratat cu succes cancerul, diabetul si osteoporoza.

Bucuria vindecării pacienților este și bucuria mea.

Corpul nostru poate învinge orice boală dacă este diagnosticat corect, iar cauzele îmbolnăvirii  sunt eliminate.”

BENEFICII

Ce beneficii obții de pe urma cursului

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program

Sunt rezultate concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul cursului:

Înscrie-te acum la curs. Apasă pe butonul roșu de mai jos ! Dacă întâmpini probleme la înregistrare sună și te ghidăm pas cu pas
Tel: 0770.962.750 L-V 9-17

Cuprins

Ce vei învăța în curs la fiecare etapă pentru a ajunge la vindecare ?

Cât valorează viața ta ?

Ce este cancerul?

Povestea mea: cum m-am vindecat de cancer

Prezentarea metodei DETOX NUTRI FIT 

Stadializarea cancerului

Detoxificarea metalelor grele

Ce este Onco-Detoxificarea 

Onco-Detoxificarea în cancer

Deparazitarea organismului

Detoxifierea ficatului si a bilei

Curătarea colonului 

Invătam să preparăm sucuri detox 

Invătăm să preparăm sucuri anti-cancer 

Detoxificarea pielii

Detoxificarea deseurilor produse de celulele canceroase

Cum evităm constipatia 

Detoxificarea mintii

Aflarea si eliminarea cauzelor emotionale ale cancerului

Respiratia corectă

Stresul -Metode de calmare 

Ce este Microcirculatia  ?

Importanta microcirculatiei

De ce microcirculatia proastă este factor favorizant în  aparitia cancerului?

Efectele alimentelor de origine animală

Infundarea vaselor cerebrale 

Înfundarea vaselor inimii 

Înfundarea vaselor de sînge

Alimentatia bogată  în grăsimi saturate 

Ateroscleroza 

Importanta raportului omega 3 – omega 6 în microcirculatie 

Testele omega 3 – omega 6

Cum alegem uleiul de peste ?

Omega 3 în AVC 

 

 

Ce este glicemia?

De ce este importantă scăderea glicemiei?

Hemoglobina glicolizată

Alimente cu indice glicemic mare

Alimente cu indice glicemic mediu

Alimente cu indice glicemic mic 

De ce pancreasul este important in lupta anti-cancer?

Înlocuitori sănătosi ai zaharului cu indice glicemic mic 

Excesul de fructoză

Implicatiile zahărului în aciditatea organismului.

Ce este Onco – Fitoterapia?

Plante care luptă natural cu cancerul .

Plante si suplimente care elimină anemia .

Plante si suplimente împotriva durerilor .

Solutia în dureri extreme. 

Cum facem un protocol de chimioterapie vegetală .

Cum ne facem propriul protocol anti-cancer după diagnosticare .

Cum ne facem propriul protocol anti-cancer în timpul chimioterapiei.

Cum ne facem propriul protocol anti-cancer după ce am terminat chimioterapia .

Ce este Onco – Nutritia ?

Alimente indicate în cancer.

Aciditatea factor declansator al cancerului

Alimente contraindicate în cancer.

Alimente cu factor de crestere tumorală.

Dieta alcalină

Top alimente anti-cancer

Scara ORAC

Alimente vegetale # Alimente de origine animală

Aflatoxinele

Uleiul Omega 3

Cu ce înlocuim proteina animală?

Învătăm  să facem un meniu anti-cancer .

Ce este imunitatea?

Cum crestem imunitatea?

Rolul imunitătii în cancer 

Inamicii asunsi ai imunitătii

Etapele cresterii imunitătii în cancer

Riscul cresterii imunitătii în timpul chimioterapiei

Ce sunt mineralele?

Ce sunt vitaminele?

Rolul mineralelor  si al vitaminelor în cresterea imunitătii

Minerale si vitamine anti-cancer

Plante adaptogene

Secrete despre fier

Efectele alcoolului

Carentele de minerale si vitamine

Retrezirea limfocitelor în lupta anti-cancer

Modalităti de crestere a pH-ului

Rolul pH-ului în metastazarea cancerului

Tesuturile hipoxice

Oxigenul

Aport de oxigen prin apă

Sportul si miscarea în lupta anti-cancer

Importanta somnului de calitate

Melatonina

Orarul organismului

Markerii tumorali

Mamografia # Ecografia

Soarele

Liniile de înalta tensiune

Recapitularea cauzelor de declansare a cancerului 

Dieta vegană

Atitudinea sufletului în boală

 

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase
maini 4 redimensionata
Acces la un grup privat de suport si susținere

Comunitatea unui grup privat e la fel de valoroasă ca și cursul, dar oamenii nu înteleg adevărata valoare a unei comunităti. Singur poți renunța uneori, dar când ești într-o comunitate, vei fi sprijinit și încurajat să nu renunți. Vei fi sprijinit /ă să lupți, să nu renunți la luptă.

- Fiecare cursant va primi un protocol GRATUIT personalizat de onco-fitoterapie individulalizat pe cazul personal care constă într-o reteta si o lista de alimente permise .

- 3 cărti cadou folositoare în cancer în valoare de peste 150 lei cu transport GRATUIT (vei achita transportul doar în cazul în care nu locuiești în România )

- Acces pe viață la cursuri, poți revedea oricand cursurile

- 30% reducere la kit-ul de testare al raportului Omega 3 - Omega 6 față de prețurile de pe piață

- Listă cu cărți recomandate

- Rețetă de pâine rapidă anti-cancer

- Video respirație corectă

- Seminarul iertării

- 20% reducere la înscrierea în tabăra de detoxificare

- 10% reducere la consultații la clinică

detox
Dacă tu nu iei măsuri azi, nimic nu se va schimba în sănătatea ta.

Vrem să te ajutăm pentru că știm că ai o problemă reală și dacă nu te-am ajuta ne-am simți vinovați că nu am făcut acest lucru.

Ani de zile am regretat când am aflat că cineva a murit de cancer că nu am pornit aceste cursuri mai devreme.

Înscrie-te acum la curs ! Apasă pe butonul roșu de mai jos !
Dacă întâmpini probleme la înregistare sună și te ghidăm pas cu pas.
Tel: 0770.962.750 L-V 9-17

  LOCURI LIMITATE

GARANTIE

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Credem cu toată inima în acestă metodă care mi-a salvat viața.

Îti putem oferi cea mai bună garanție pe care probabil ai întâlnit-o până acum:

                      100% GARANTIE
                                                             
                          MONEY BACK 
 
Dacă consideri că informațiile din cursul nostru nu te ajută, ai garanția returnării sumei plătite de tine.
 
Returnarea banilor  este permisă  doar în primele 14 zile de la începerea  cursului.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Dacă nu te înscrii la acest curs poți pierde șansa de a te vindeca și de a trăi. Cât valorează viata ta?

Cât timp ai putea economisi dacă ai avea acces la experiența celor care au trecut deja prin ,,foc” și pot să îți arate pas cu pas ce să faci și ce greșeli să eviți?

Nu pierde timpul.

Am creat acest curs tocmai pentru a te ajuta să economisești timp, să eviți greșeli care te-ar putea costa viața.

Poți pierde foarte mulți bani pe analize scumpe inutile. Eu am pierdut peste 10.000 lei pe analize inutile.

Practic, dacă nu te înscrii la curs, pierzi șansa de a te vindeca.

Pierzi informații care te-ar ajuta să stopezi cancerul chiar acum și să nu faci metastaze. 

Nu pierde timpul… acest curs are loc doar de  1-2 ori /an.

Pierzi  șansa de a avea o viață mai bună după acest curs. 

Pierzi șansa de a  învăța Onco-Nutriție si Onco-Fitoterapie într-o variantă rapidă, ușoară, accesibilă, eficientă , simplificată, chiar la tine acasă.

Pierzi șansa de a salva o altă viață sau chiar viața ta.

Nu pierde atenția noastră specială si beneficiile cursului.

Nu am menționat  aici decât câteva beneficii ele fiind în realitate mult mai multe.

Cât valorează viata ta? Dacă nu valorează nici măcar  cât contravaloarea cursului  e mai bine să nu te înscrii la acest curs .

Vei regreta toată viața că nu te-ai înscris la acest curs azi.

Testimoniale: Analizele mele și ale cursanților sunt cele mai importante dovezi clare ale eficienței metodei

DETOX NUTRI FIT

Ai primit deja pe e-mail si alte studii de caz ale pacienților
Citește părerile cursanților despre acest curs
Avem cursanți care au făcut cursul chiar de trei sau patru ori pentru că le-a plăcut.

Hai să recapitulăm ce anume primești :

Înscrie-te acum la curs ! Apasă butonul roșu de mai jos !

Taxă înscriere curs plată integrală 997 Lei 

Taxă înscriere curs în rate   2x 597  Lei     

Înscrie-te acum și  plătește prima rată în maxim 3 zile de la înscriere altfel pierzi locul !!!

Vei primi un mail foarte important de la noi cu link-ul de plată și cu datele de acces pe grup. Verifică e-mailurile  și salvează e-mailul cu fanion ca să-l găsești ușor.

(a doua rată se achită în maxim 14 zile de  la începerea cursului ) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

                                                                  LOCURI  LIMITATE !

Inițial am vrut ca și acest curs să fie gratuit, dar am fost  sfătuiți să nu facem acest lucru deoarece atunci când oamenii primesc informații gratuite, tind să nu le urmeze. Am fost uimiți să constatăm că promovarea unui singur curs ne-a dus la costuri de peste 9.000 lei… 

O parte din bani vor fi donați familiilor cu mai mulți copii, iar o altă parte va fi investită în cercetare pentru realizarea de suplimente în onco-terapie.

Cancerul poate fi învins !

Contact

Dacă ai întrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să ne contactezi, o să te ajutăm cu mare plăcere. Sănătate maximă !

Daca vrei sa achiti cursul prin transfer bancar:

RO 07 INGB 0000 9999 0809 8830

SC DETOX NUTRI FIT SRL   

CUI 39149548